Tech ekspert anbefaler: 3 fede gadgets


For dig som altid er på udkig efter de nyeste og fedeste gadgets, så får du i artiklen her 3 anbefalinger. Som tech ekspert ser jeg hver dag rigtig mange gadgets, og nogle af dem er bestemt værd at anbefale. De 3 fede gadgets jeg vil anbefale i denne omgang er DJI Osmo Pocket kameraet, Oculus Quest 2 Virtual Reality briller, og Nintendo Switch spillekonsollen. Tjek dem ud og overvej at give dem et skud. Du vil ikke fortryde det!

 

DJI Osmo Pocket

DJI Osmo Pocket er et lille håndholdt kamera. Det har nogle helt fantastiske funktioner, som gør det til et af mine absolut favorit kameraer nogensinde. For det første filmer det videoer af fremragende kvalitet. Dertil er det revolutionerende indenfor stabilisering. DJI Osmo Pocket er udstyret med en stabilisator som stabilisere videoerne, så du på den måde undgår rystelser. Samtidig kan du finde kameraet til en yderst fair pris. Det får rigtig meget kamera for pengene i DJI Osmo Pocket.

 

Oculus Quest 2

Oculus Quest 2 er et af de mest populære VR headsets, og med rigtig god grund. For det første kræver det ikke nogen eksterne enhed at benytte det. Ved mange headset kræver det enten af du har en PlayStation eller en super god gaming computer. Oculus Quest 2 virker med sig selv, og kan derfor spilles ved brug af hverken konsol eller computer. Ønsker du at koble det til en computer, har du dog muligheden for at gøre det – men det er ikke en nødvendighed. Med Oculus Quest 2 VR brillerne er du sikret en god Virtual Reality oplevelse.

 

Nintendo Switch

Nintendo Switch er en super fed konsol i særklasse. Til forskel fra f.eks. Xbox og PlayStation, er Nintendo Switch en håndholdt konsol. Det betyder at du kan spille på den lige hvor du er. Om du er på farten, sidder og venter på bussen eller på et fly, på vej til en sydlandsrejse. En super fed spillekonsol som alle der elsker at spille bør overveje at købe sig.