Skab en hyggekrog på børneværelset med By KlipKlap

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Det kan være en super god ide at bygge en hyggekrog på børneværelset, fordi den vil skabe et trygt sted for dit barn. Hos LittleHappy kan du finde et stort udvalg af By KlipKlap, som sælger mange forskellige foldemadrasser og folde sofaer, som kan skabe det perfekte underlag til en hyggekrog. Herefter er det vigtig at tilføje en masse tæpper og puder så, at der er klar til godnathistorier.

By KlipKlap laver et godt stykke arbejde. Alt tekstil og skum i By KlipKlaps samling er OEKO-TEK certificeret, hvilket betyder, at produkterne er fri for skadelige kemikalier. Det er ikke altid muligt at se eller mærke om, der er skadelige kemikalier i et stykke stof, og det er kun få kemikalier, som kommer ud ved vask. Det er derfor muligt hos By KlipKlap at købe produkter uden skadelige kemikalier i for at passe på dit barn.

Giv værelset en hyggelig stemning med en hyggekrog

Skab sammen med By KlipKlap en hyggekrog på børneværelset og få en mere hyggelig og indbydende stemning. Vælg By KlipKlap da deres produkter er fri for skadelige kemikalier. Hyggekrogen vil give gæster lyst til at komme på besøg i den, og måske er du heldig og bliver inviteret til teselskab. Hyggekrogen vil skabe et trygt område hvor barnet kan slappe af, lege eller læse en bog.

  • Hyggelig stemning: Lige så snart at hyggekrogen er placeret i værelset vil stemningen automatisk ændre sig til en meget mere hyggelig, indbydende og huleagtig stemning. Hyggekrogen vil give gæster lyst til at komme ind, og være med til hvad end der sker derinde.
  • Tryghed: En hyggekrog vil være et super godt sted, hvor dit barn kan slappe af og føle sig trygge. Man kan tilføje en masse puder og tæpper sådan, at hyggekrogen bliver endnu mere hyggelig og behagelig. Hyggekrogen skaber et perfekt område, hvor barnet kan få læst godnathistorier, og hvor der er masser af plads til leg.
  • Stort udvalg: By KlipKlap har et stort udvalg af forskellige foldemadrasser og folde sofaer. De forskellige møbler giver dig mulighed for at skabe den perfekte hyggekrog på børneværelset. Deres produkter er i meget høj kvalitet og alle deres tekstiler og skum er OEKO-TEK certificeret.

Et dansk brand med gode værdier

By KlipKlap er et dansk brand, som foretager sig et super godt stykke arbejde. Det er ikke altid muligt at se eller føle om der er skadelige kemikalier i et stykke stof, og det er kun få kemikalier, der forsvinder ved vask. Det er dog muligt hos By KlipKlap at købe produkter, som er lavet af stof uden skadelige kemikalier, fordi der er mange alternative og harmløse kemikalier og metoder, som kan blive brugt i stedet for de skadelige kemikalier.

Derfor er alt tekstil og skum i By KlipKlaps samling OEKO-TEK certificeret. Ideen bag OEKO-TEK er at alle OEKO-TEK produkterne skal være lavet ud af materialer der ikke kan gøre skade. Dette sikre også en bæredygtig produktion.   

By KlipKlap støtter også en masse danske organisationer som fx Lege Heltene og Red Barnet 

Share.

About Author

Comments are closed.