Sådan ødelagde sverige turen mit apple watch


Det var cirka 2 måneder siden, og jeg og mine venner havde planlagt en tur til Sverige. Planen var at vi skulle leje et hotel og så tage ud og spille fodbold og deltage i en turnering de holdt derovre.

Da vi endelig kom hen til Sverige og meldte os ind på hotellet så var der en masse dejlige ting blandt andet pool og sauna, hvilket var en dejlig måde også at få noget afslapning ud af det på.

Planen var at vi skulle tage ud og træne lidt inden turneringen, hvilket vi så valgte at gøre, og som enhver af vores træninger startede, startede vi altid med at spille bolden til hinanden. Selvfølgelig skulle vi ikke bære rundt på vores ting, så vi plejer altid at lægge vores  telefoner og ure og hvad vi ellers skulle have på,  ind til siden. Det er ikke et problem normalt, hvis jeg dog bare vidste  at den her gang ville det være dumt. For da vi er nået halvvejs ind i træningen og er godt i gang så glemmer man helt at ens ting ligger lige ved siden af og da vi så er kommet ind i Vores konkurrence fase og bare løber rundt uden at tænke over hvad Der er forude kommer en af mine venner til at træde på det Apple watch Jeg har liggende selvom det kan holde til meget kunne det ikke holde til Det. Min ven han havde dårlig samvittighed og kendte heldigvis en der kunne reparere det nemt, hurtigt og billigt med en rigtig god service. Det var ovre hos fixphone.dk som helt klart var det værd, med den gode service og den billige pris, var det ikke så slemt igen at få ødelagt en af mine ting så næste gang jeg får ødelagt noget om Det er min iPhone eller Apple watch ved jeg hvem jeg skal tage hen til.