Sådan får du Nike Air Max til billige penge!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Som et mærke, der har været på toppen af sneaker-spillet i mere end tre årtier, er det ikke overraskende, at Nike fortsat er et af de mest eftertragtede mærker for sneakerheads. Så hvis du har planer om at slutte dig til det voksende fællesskab af hedesøgende sneakerheads, så er du nødt til at sætte dig ind i, hvordan tingene fungerer i denne stratosfære. Til at begynde med findes der ikke noget, der hedder billige air max. For at få et par autentiske Nike Air Max-sneakers til en billig pris skal du grave dybere og lægge noget arbejde i det. Der er masser af hjemmesider derude, der sælger replika sneakers til nedsatte priser – men de er ikke autentiske. Men hvis du er seriøs med hensyn til at få dig et par ægte Nike Air Max sko og ikke noget, der ligner dem, så læs videre for at finde ud af alt, hvad du behøver at vide om, hvordan du får Nike Air Max til billige penge!

Kend dine kilder

Det første, du skal vide, er forskellen mellem en detailbutik og en videresalgsbutik. At få Nike Air Max til billige penge starter med at kende forskellen mellem disse to typer af butikker. Detailbutikker – Detailbutikker som Footlocker, Jimmy Jazz og Champs er steder, hvor du kan finde autentiske sneakers til deres originale pris. Selv om du måske kan finde nogle tilbud og rabatter fra tid til anden, vil disse butikker generelt sælge autentiske Nike Air Max til deres originale pris. Videresalg af butikker – Videresalg af butikker som Stadium Goods og Flight Club er steder, hvor du kan få autentiske Nike Air Max til en billig pris. Disse butikker køber autentiske sneakers i store mængder fra enkeltpersoner og virksomheder, der ønsker at afvikle deres lager. Disse butikker videresælger deres produkter til en nedsat pris – nogle gange helt op til 70% af den oprindelige pris. Selv om de generelt er autentiske og nye, kan de have nogle mindre fejl, som endnu ikke er blevet repareret. Fordelen er, at videresalgsbutikkerne lader dig returnere sneakeren og refunderer dine penge, hvis den ikke passer, som du ønsker det.

Tjek eBay

Hvis du er en hyppig bruger af eBay, har du måske bemærket, at siden er blevet oversvømmet med autentiske Nike Air Max-sneakers i løbet af de seneste par år. Men hvordan er det muligt, når alle ved, at disse sneakers udelukkende sælges i detailbutikker? Der findes et blomstrende fællesskab af sneakerheads på eBay, som videresælger autentiske Nike Air Max-sneakers til en nedsat pris. Du kan finde alt fra Air Max 1’s til Air Max 95’s til en nedsat pris. Og hvis du leder godt nok, kan du finde nogle gode tilbud. Men bare fordi du kan finde autentiske Nike Air Max-sneakers på eBay, betyder det ikke, at du kan få dem til billige penge. Du bliver nødt til at lave din research og tjekke sælgerens feedback og anmeldelser for at se, om de er pålidelige nok til at købe fra. Hvis de har en høj sælgervurdering og en masse positiv feedback, så er du sandsynligvis i gode hænder.

Craigslist

Hvis du ønsker at få autentiske Nike Air Max til billige penge, så er Craigslist dit bedste bud. Du kan finde en række personer, der sælger autentiske Nike Air Max sneakers i dit område til en billig pris. Men du skal være forsigtig, når du køber fra disse sælgere, fordi du ikke vil kunne returnere dem, hvis de ikke passer. Så prøv sneakersene på, før du køber dem, så du er sikker på, at de passer dig godt. En ting, du skal huske på, når du køber fra disse sælgere, er, at du ikke kan fortælle dem, at du ønsker at sælge skoene videre. Du skal fortælle dem, at du ønsker at bruge skoene selv. Når du har købt skoene, kan du sælge dem videre i et af sneakers videresalgssamfundene online.

Prøv Amazon Marketplace

Amazon Marketplace er en fantastisk ressource til at købe autentiske Nike Air Max til billige penge. Den eneste forskel mellem at købe fra Amazon Marketplace og købe fra en videresalgsbutik er, at du skal vente på, at dine sko bliver leveret til din dør i stedet for at tage hen til en butik for at hente dem. Men bortset fra det kan du få autentiske Nike Air Max til en billig pris. Det eneste du skal gøre er at søge efter Nike Air Max på Amazon Marketplace. Du skal måske grave lidt, men du vil kunne finde nogle tilbud og rabatter på autentiske Nike Air Max-sneakers på Amazon Marketplace. Hvis du finder et par sneakers, som du kan lide, kan du prøve at tjekke deres priser på forskellige dage for at se, om de har udsalg. Du kan måske få dem til en billigere pris, hvis du fanger dem på den rigtige dag.

Konklusion

At få Nike Air Max til billige penge handler om at vide, hvor man skal lede efter dem. Du kan finde autentiske Nike Air Max-sneakers på eBay, Craigslist, Amazon Marketplace og i videresalgsbutikker som Stadium Goods og Flight Club. Alt du skal gøre er at grave lidt, og du vil være i stand til at finde det perfekte par sneakers til dig selv. Hvis du er klar til at slutte dig til det voksende fællesskab af sneakerheads, så læs videre for at finde ud af, hvordan du kan få Nike Air Max til billige penge!

Share.

About Author

Comments are closed.