Online marketing i øjenhøjde


Beskæftiger du dig med digital markedsføring på jobbet eller i din fritid? Digital markedsføring er mange ting, og det kan være svært at holde tungen lige i munden, når man skal balancere med hjemmeside, Facebook, SEO-optimering, Google-algoritmer, Linkedin og alt det andet. Det er umuligt at være ekspert i det hele, men heldigvis er der hjælp at hente.

hjemmesiden thomasgeorgi.dk skriver Thomas om online marketing i et sprog, der er til at forstå. Du behøver ikke kende til indviklet kodesprog eller tekniske termer for at kunne være med. Det eneste der kræves, er en interesse for den digitale verden og alle dens muligheder.

Kend din modtager

For at producere godt indhold, handler det om at kende sin modtager. Ikke personligt naturligvis, men det gælder om at vide hvem man skriver til. At kende sin modtager er et af de vigtigste råd, når det handler om kommunikation – både online og offline. Og hvis vi skal tilføje endnu en klassik sætning, så kunne det være ’hold hvad du lover’. Begge dele – altså at kende sin modtager og holde hvad man lover – er rettesnore, som bliver brugt flittigt på Thomas’ blog.

Bloggen er tænkt som en hjælpende hånd, til dem der gerne vil give sig i kast med online markedsføring, men er også en invitation indenfor i Thomas’ egen verden – nemlig som webredaktør med eget bureau. Thomas deler således ud af egne erfaringer med masser af eksempler hentet fra den virkelige verden. Du får således masser af tips og tricks, som er afprøvet og testet gennem virkelige kampagner.

Alt er nyt første gang

I den digitale verden er udviklingen ikke til at stoppe. Alt går stærkt, og det kan være svært at følge med i nye opdateringer og platforme, nye teknikker og nye løsninger til problemer du slet ikke vidste eksisterede. Alt er nyt første gang, og sådan er det også for professionelle webredaktører.

Selv i den professionelle verden handler online marketing ofte om at prøve sig frem. Det der virkede i går, virker måske ikke i dag, og der er sjældent et facit med to tykke streger under. På thomasgeorgi.dk kommer der løbende nye indlæg om alt hvad der rører sig i den digitale verden, men nok så vigtigt: Indlæggene opdateres, så du altid kan møde de nyeste løsningsforslag, tips og tricks.