Jeg genkender manglen på et nyt display 


Jeg genkender manglen på et nyt display 

Mange brugere med en telefon kender til udfordringen ved have en ødelagt skærm. Denne situation kan virkelig nemt hænde i løbet af ens hverdag. Som de fleste ved så er smartphone utrolig følsomme, hvortil selv få hak kan forudsagde ødelæggende skade på skærmen og derved gøre jeres smartphone ubrugelig. Du kender måske til episoden hvor et barn har jeres smartphone og  tilfældigvis kommer til at tabe den. Den normale skade på de moderne mobiler er påført deres skærme, efersom skærmene er særdeles følsomme for slag. Den klogeste valg vil dermed være at købe den bedste skærmbeskyttelse i Danmark. Med det høje mængde skader på alle slags iPhones på det internationale marked, har en stor del organisationer besluttet sig for at investere i beskyttelse, så mobil brugere kan tabe deres mobil uden at skulle investere i en helt ny skærm. Ved anvendelse af skærmbeskyttelse er der ikke nogen garanti for at din telefon ikke bliver smadret hvis du taber den.  

SmartGlass er den mest beskyttende skærmbeskyttelse på nationale marked.  

Hos NORTAGG har vi en masse ekspertise inden for den bedste skærmbeskyttelse og gør derfor en ekstra indsats for at skulle levere den ultimative skærmbeskyttelse til mobilbrugerne. NORTAGG har gennem en lang udvikling skabt SmartGlass, som ligner om ordinært beskyttelse på flere indikatore. Ordinært skærmbeskyttelse er konstrueret af glas og kan derfor let gå i stykker ved mindre stød. Hvis du køber SmartGlass er I sikker på at få den bedste skærmbeskyttelse, da den ikke kun er designet af glas, men er designet med plastik i form af TPU, som tildeler skærmbeskyttelsen bevægelighed og derved gør skærmbeskyttelsen stødabsorberende, så skærmen kan klare mange slag inden I vil opleve skader på jeres skærmbeskyttelse.  

Designet til den specifikke model 

Den bedste skærmbeskyttelse, skal naturligvis beskytte hele skærmen, således du ikke sidder med udsatte elementer på jeres skærm. Her er SmartGlass skræddersyet til den enkelte telefon udgave, så du kan opleve en perfekt pasform mellem skærmbeskyttelsen og iPhonen. Det sikrer dig i mod at jeres skæmbeskyttelse ikke kun dækker lidt af jeres skærm eller er for stor.  

SmartGlass jeres kammerat inden for skærmbeskyttelse.  

Når man skal købe den ultimative skærmbeskyttelse er det vigtigt at tænke på monteringen, idet det skal være let for jer at placere selve SmartGlass på din telefon, da du sikkert har oplevet at der ved placering af beskyttelse måske kan skabes sig luftbobler mellem skærmbeskyttelse og telefon, hvis man køber SmartGlass undgår I disse problemer, idet I modtager et monteringsværktøj, som hjælper jer med at fjerne de trælse luftbobler.  

SmartGlass kommer med et monteringsapperat, som assisterer dig med at placere jeres skærmbeskyttelse bedst mulig, så I slipper for at den ikke beskytter hele skærmen eller sidder dårligt på mobilen og dermed ikke dækker hele skærmen. Vi tror at den bedste skærmbeskyttelse skal være let for kunden at placere, hvorfor NORTAGG er meget stolte af dette redskab til montering.