Fremtiden er landet med flowstudio

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Har du aldrig hørt ordet ’flowstudio’ før? Så er det på høje tide. Flowstudio er et 3D designstudio, som visualiserer både arkitektur og interiør i form af stilbilleder og animation – gennem såkaldt computerteknologi. Det er en ny model inden for 3D visualisering, som giver høj kvalitet til en konkurrencedygtig pris. Se hvad det er flowstudio kan her

Står du og skal lave en visualisering af et boligprojektsalg? Så er flowstudio det oplagte valg til markedsføring af et boligprojektsalg. Det er især fordelagtigt at anvende af blandt andet reklamebureauer, ejendomsmæglere og ejendomsudviklere. 

Værktøjet skaber helt nye muligheder, både for virksomhederne – men i den grad også for kunderne. Alt i alt er det en kæmpemæssig fordel for begge partere. 

Et perfekt værktøj i 2020 

Kunderne kan gennem flowstudio se boliger digitalt mere realistisk end nogensinde før. Det omfatter både hjemmesidedesign, interaktive boligvælger, design af web og trykte kataloger, tekstforfatning, sociale media targeting – og meget meget mere. Du får altså hele pakken, som er nødvendigt for at skabe et godt og fornuftigt salg i 2020. 

Og man kan sige, at især her i corona-tiden er digtiale løsninger vigtigere end nogensinde før. Vi har ikke længere den samme mulighed for at mødes, og dette gælder også når der skal vises boliger frem. Man skal være forsigtig. Og mange boliger, vil naturligvis ikke blive solgt, hvis de ikke bliver set. Med flowstudio er det nærmest muligt, at stå i boligen som var det i virkeligheden, hvor hver enkelt detalje er med. Alt ses altså med realistiske briller på – det digitale værktøj snyder dig ikke. 

Fremtidens marketingsværktøj
Der er ingen tvivl om, at flowstudio er fremtidens markedsføringsværktøj. Vi bruger flere og flere timer foran skærmen, og det er her vi foretager mange af vores køb. Men vi er stadig ikke helt der endnu, hvor vi foretager de helt dyre køb online. Fordi hvor mange vil egentlig købe en bil eller en bolig online, helt uden at se den i virkeligheden? 

De fleste vil formentlig svare ’nej’ til spørgsmålet, men dette kan altså være fremtiden. Flowstudio giver en unik mulighed for at se alle detaljerne med digitale øjne. Du ser det én til én – ingen detaljer bliver glemt eller skjult. Du kan se alle boligens rum, hvilken type at trægulv der er anvendt, hvor rummelig soveværelset er, og eventuelt også om der er nogle fejl eller mangler. 

Man kan formentlig forudsige, at flowstudio kan sprede sig ud til flere brancher i fremtiden – måske endda også biler? Alt i alt er det altså et markedsføringsværktøj, som baner vejen for fremtiden. 

 

 

 

Share.

About Author

Comments are closed.