Derfor skal dit nye hegn være et komposit hegn

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

 

Hvis du står og skal have et nyt hegn, har du garanteret allerede overvejet et komposit hegn. Hvis du derimod ikke har overvejet et det, er det på tide at gøre det. Denne type hegn har nemlig rigtig mange fordele. Et komposit hegn bliver for eksempel ofte kaldet et vedligeholdelsesfrit hegn. Dette hegn er kun blevet mere populær gennem årene, og det er altså ikke uden grund.

Fordele ved et komposit hegn

Komposit hegn fås først og fremmest i rigtig mange størrelser. Det er en kæmpe fordel, at man selv kan bestemme højden på sit hegn. Så kan man for eksempel lukke af for eventuelle nysgerrige naboer. 

Derudover er komposit hegn rigtig flotte at se på. Det ligner et typisk træhegn med store, flotte planker. Men faktisk er komposit hegn lavet af en masse forskellige materialer. Ofte er det en blanding af genbrugs plast og forskellige træfibre. Det betyder faktisk, at man kan efterligne langt de fleste træhegn. Materialet både ligner og føles som træ, så man går på ingen måde på kompromis med udseendet. 

Komposithegn bliver som sagt også kaldt et vedligeholdelsesfrit hegn. Det betyder, at når først hegnet er sat op, skal man faktisk ikke gøre noget ved det. Hegnet skal selvfølgelig vaskes en gang imellem, men det kræver altså ikke mere end bare en blød svamp og lidt sæbevand. 

Denne type hegn har en lang levetid. De kan sagtens holde i 30 år men også helt op til 50 år. Det er dog langt de færreste, som faktisk har det samme hegn i så lang tid. Det kan for eksempel være fordi de skal flytte i nyt hus og de nye beboere hellere vil have en anden slags hegn. 

Så for at opsummere så er komposithegn lette at vedligeholde grundet deres utrolige holdbarhed. Især disse to punkter gør hegnet populært, og pengene værd. Hegnet er også flot at se på og kan laves i forskellige looks. Derudover vil lige denne type hegn også være med til at øge ejendomsværdien.

Professionel montering af komposit hegn

Denne type hegn er en smule dyre end andre slags hegn – men holder selvfølgelig også længere. Grundet den højere pris kan det dog være en god idé at få sat hegnet op professionelt, så man ikke har ansvaret, hvis noget går galt. 

Det kan være fristende selv at prøve at montere hegnet for at spare penge, men i sidste ende kan det meget bedre svare sig at lægge de ekstra penge. Et godt monteringsfirma bruger nemlig det helt rigtige værktøj. Desuden er de utrolig erfarne og kan derfor klare opsætningen både hurtigere og bedre end man selv ville kunne. For eksempel er det meget vigtigt, at man er helt præcis i sine beregninger, så alle hegndelene passer sammen. Det er virkelig ærgerligt, hvis hegnet falder sammen bare et par dage efter, at man har brugt uger på at sætte det op. 

Det kan også være nødvendigt at bore en masse huller og sætte stolperne langt nok ned – og det kræver altså noget ordentligt og professionelt værktøj. 

Share.

About Author

Comments are closed.