5 tips til et godt webshop design

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Når det kommer til online-markedsføring, så er en attraktiv hjemmeside og et godt web-design næsten altafgørende, hvis man ønsker at tiltrække kunder og opnå succes med sin webshop. Dog kan det som nybegynder godt være svært at knække koden for, hvordan man helt præcis lykkes med det. Læs med her og få 5 tips til, hvordan du kan opnå et god webshop design.

 

Gør din hjemmesides formål tydeligt

Når man skal opsætte en hjemmeside, så er det især væsentligt, at sidens formål og budskab er skarpt og simpelt allerede på forsiden. Dette er vigtigt, da de besøgende ellers meget hurtigt vil klikke sig væk fra siden igen, da internetbrugere ofte er meget kritiske og utålmodige og gerne vil have det hele serveret på et sølvfad allerede fra start.

 

Den mest oplagte måde at tydeliggøre sin hjemmesides formål og budskab på, det kan være via små og simple tekstbokse eller ved at tilføje billeder, som viser et udsnit af de produkter, som du ønsker at sælge på siden.

 

Gør din hjemmeside så simpel og logisk som mulig

En anden ting som også er super vigtigt, hvis man ønsker succes med sin hjemmeside, det er at gøre den så simpel og logisk som mulig. Det er super vigtigt, at de besøgende har nemt ved at navigere rundt på siden og ikke skal bruge for lang tid på at finde frem til nyttige oplysninger. Et godt råd er derfor at holde sig til et webshop design, hvor navigationen er ensartet på hele hjemmesiden, da dette vil gøre det lettere for den besøgende at finde rundt.

 

Det kan eventuelt være en stor fordel at få en ven til at besøge din hjemmeside, i mens du overvære hvordan han/hun navigere rundt på siden. Dette kan være en super god måde at få et overblik over, hvordan andre oplever din hjemmeside. Derudover kan det også give dit et nyt perspektiv i forhold til din navigation, og du vil måske få øjnene op for nogle ting, som du ikke tidligere havde tænkt over.

 

Brug tid på hjemmesidens grafiske design

Lige såvel som det er vigtigt at en hjemmesides indhold og budskab er simpelt og attraktivt, så har en hjemmesides grafiske design også en afgørende rolle. Ligesom man i en fysisk butik ofte ville bruge en masse tid på at opsætte attraktive og spændende udstillingsvinduer for at tillokke kunder, så bør man tænke på samme måde med sin hjemmeside.

 

På en hjemmeside har man ofte kun få sekunder til at gøre et godt indtryk, da de besøgende ellers hurtigt vil klikke sig væk igen. Det er derfor super vigtigt at gøre noget ud af sit grafiske design på hjemmesiden og forsøge at gøre den så tiltalende som overhovedet muligt. Tænk derfor over at dit design ikke bliver for rodet. Det kan ofte være en fordel at forsøge at holde sit design en smule minimalistisk. Dog er det vigtigt at budskabet stadig skinner i gennem og at siden stadig har en eller anden form for personligt præg.

Share.

About Author

Comments are closed.