4 måder, hvorpå du kan håndtere en ødelagt iPhone


Hvis du har en iPhone, er der stor sandsynlighed for, at den på et tidspunkt går i stykker. En ødelagt telefon kan være et stort problem at håndtere, især hvis du ikke ved, hvad du skal gøre. Heldigvis er der masser af ting, som du kan gøre i denne situation! Vi vil diskutere 4 forskellige metoder til at håndtere en ødelagt iPhone, så dit liv ikke bliver mere kompliceret end nødvendigt.

  • Bed en ven eller et familiemedlem om at låne dig en anden telefon for en tid.
  • Gå på nettet, og lav selv lidt research om, hvad der har forårsaget, at din telefon gik i stykker, så du kan få et indblik i, om det er værd at reparere den. Du kan også undersøge, hvor meget det vil koste at reparere det hos Bramming Electronic, hvor du kan få en billig reparation af iPhone, tablet eller andet elektronik.
  • Kontakt dit teleselskab, og spørg, om de kan sende dig en midlertidig telefon, mens din telefon bliver repareret. Det er normalt ikke muligt, men det er stadig værd at spørge. Hvis du har det rigtige abonnement hos din udbyder, kan du måske få en opgradering gratis eller i det mindste til nedsat pris. Nogle gange er der garanti på ens telefon, når man køber den, så det er værd at undersøge, om det er muligt for dig.
  • Du bør prioritere at få lavet din telefon, da vi bør komme væk fra den mentalitet, at smide væk og købe nyt. Det er ikke miljøvenligt, og derfor bør du undersøge alle dine muligheder for at få lavet din telefon, før du ser dig nødsaget til at købe en ny. Du kan også vælge at købe en brugt telefon, for at minimere dit CO2-aftryk, da der findes masser af brugte telefoner, som kan bruges nogle år endnu.